## Agenda CITYWIDE PARENT COUNCIL 29 March 2016

- I. Welcome (10 minutes, 6:00-6:10pm)
- II. Approval of February 2016 CPC Meeting minutes (5 minutes; 6:10-6:15pm)
- III. Unfinished Business (10 minutes, 6:15-6:25pm)
  - a. CPC Listserv Google Group Participant Guidelines (pending motion from January 2016 meeting by Heshan Berents-Weeramuni/CPC Co-Chair
- IV. New Business (35 minutes, 6:25-7pm)
  - a. No Confidence in the CPC Leadership
- V. Updates (30 minutes; 7-7:30pm)
  - a. BPS Budget
  - b. Facilities Master Plan/Timilty experience with walk through & community meeting (Barbara Rosa, Timilty CPC rep)
  - c. Safety Committee Meeting (Dina Cundiff/Trotter CPC Rep)
  - d. Appreciation to BPS students for organizing budget protests
- VI. Announcements (15 minutes, 7:30-7:45pm)
  - a. Process to reinstate CPS's 501c3 non-profit status (Chris Lindstrom/CPC Co-Treasurer)
- VII. Public Comment (Time permitting, 10 minutes; 7:45-7:55pm)

Closing (5 min; 7:55 – 8:00 pm)